Americano turnering, padel træning for begyndere, ny tid til fælles padel og Intersport turnering

24. maj 2024 14:30 , af Hoder Jensen

Der er masser af Padel aktiviteter i juni måned, sammen med vores faste tennis træning.

Americano padel spil

Vi afholder Americano spil lørdag den 01. juni, fra kl. 10 og frem. Vi sørger naturligvis for at køre turneringen og forklare de simple regler, så man skal bare dukke op og spille noget sjov padel. Tilmelding via hjemmesiden eller i Memberlink appen, meld jer til hurtigst muligt.

Meld jer til, så sørger vi for at lave hold efter niveau. I får efterfølgende at vide hvilket hold i er lagt på.

Begyndertræning padel

Vi afholder endnu en begyndertræning i padel, lørdag den 08 juni kl. 10. Vi øver placering og grundslag,, men sørger for der bliver masser af spil imod hinanden, både med mini-americano og almindelig kamp. Hvis du ikke er medlem af klubben endnu, så er du også velkommen, tag fat i os for tilmelding til begynder træningen.

Tilmeldingen sker på hjemmesiden eller i Memberlink appen.

Fælles padel nu kl. 19

Vi har rykket padel fælleshold tiderne om torsdagen til kl. 19, da det ser ud til flere kan der. Husk der er også lavet en tid til begyndere, og vi vil opfordre begynder til at give det et skud, det er en super måde at få spillet padel på. Konceptet er simpelt, 4 stk. melder sig til, møder op og spiller padel, hvis vejret tillader det.

Tilmeldingen sker på hjemmesiden eller i Memberlink appen.

Intersport turnering - den 22 juni

Husk at smide kryds i kalenderen, da vi afholder en padel turnering sammen med Intersport lørdag den 22 juni. Nærmere detaljer følger i starten af juni.

Tennis træning

Tennis sæsonen er godt i gang og ud over man kan booke tennis baner via hjemmesiden eller i Memberlink appen., er der også fri adgang til vores ugentlige trænnis træninger.

Børn og unge: Onsdag kl. 16.30 - 17.30

Nybegyndere og let øvede seniorer: Onsdag kl. 17.45 - 19.00

Øvede seniorer: Onsdag kl. 19.15 - 20.30

Senior 65+: Tirsdag og Torsdag kl. 10.00 - 12.00

Læs mere om tennis træning her.