Indendørs padel - spar 30 %!

28. oktober 2023 16:25 , af Jacob Strøe Larsen
Året går på hæld, det er vådt og koldt - ikke ligefrem vejr, der lægger op til at spille padel udenfor. Derfor har vi har lavet et samarbejde med WAP (We Are Padel), der har indendørs padelcentret i Nyborg. Vi får -30 % på alle bookinger - se deres priser og book på https://wearepadel.com/dk/nyborg, brug koden: Ørbækpadel (Husk størt Ø og man har valgt We Are Padel Nyborg)
Aftalen går ud på at MINDST 1 af dem, der spiller er medlem af ØTK og at vi ikke giver denne kode videre til alle og enhver, der ikke er medlem.
Vi i bestyrelsen synes det er et rigtig godt supplement til vores egne baner - vi er klar over vi ikke kan spille på dem hver dag året rundt. Sæsonen er på igen måde slut - udendørs padel kan spilles HELE året - men nogle dage er bare ikke velegnet til udendørs padel, så vi håber I tager godt imod initiativet og vil benytte jer af tilbuddet, så vi kan holde padel-formen vedlige.
Hvis I har spørgsmål angående booking eller andet relateret til WAP, kan I kontakte Dennis fra WAP i Nyborg på mobil 31 34 34 56.