Mexicano padel spil, samt træning og fælles padel for begyndere

2. maj 2024 12:50 , af Hoder Jensen

Tennis sæsonen er startet op, men vi har også gang i en masse padel i Maj måned, nu hvor vejret er perfekt til padel.

Mexicano padel spil

Vi afholder Mexicano spil søndag den 12. maj, fra kl. 10 og frem. Alle niveauer er velkommen. Vi sørger naturligvis for at køre turneringen og forklare de simple regler, så man skal bare dukke op og spille noget sjov padel. Tilmelding via hjemmesiden eller i Memberlink appen, meld jer til hurtigst muligt.

Meld jer til, så sørger vi for at lave hold efter niveau. I får efterfølgende at vide hvilket hold i er lagt på.

Mexicano minder om Americano, men i Mexicano møder man løbende personer som har fået samme antal point som en selv, hvilket giver mere lige kampe.

 

Fælleshold også for begyndere - hvad tid er bedst?

Vi har lagt tider til fælleshold for hele maj om torsdagen, både for de hold vi har nu, men også for begyndere.

Fællesholdene er lagt kl. 17:30, men rammer vi rigtigt med tidspunktet? Det er naturligvis svært at finde tidspunkter som alle kan, men hvad fortrækker folk, kl. 17:30 eller 19, vi hører meget gerne hvornår folk bedst kan.

Så hvis man vil prøve at spille padel mod lidt forskellige, så er det en glimrende mulighed. Fælleshold er også en god måde, at finde nye makkere til spil ud over de faste tider.

Tilmeldingen sker på hjemmesiden eller i Memberlink appen, der ligger tider til to uger af gangen.

Begyndertræning padel

Vi afholder endnu en begyndertræning i padel lørdag den 18 maj. Vi øver placering og grundslag,, men sørger for der bliver masser af spil imod hinanden. Hvis du ikke er medlem af klubben endnu, så er du også velkommen, tag fat i os for tilmelding.

Tilmeldingen sker på hjemmesiden eller i Memberlink appen.

 

Memberlink app 

Mange af de aktiviteter vi laver, kræver tilmelding. Dette kan ske via hjemmesiden øtk.dk, men det kan også ske via Memberlink appen, som også kan bruges til almindelig bookning af baner, samt til at åbne døre til baner og klubhus.

Søg på Memberlink i Apple App Store aller Google Play Store.