Mexicano spil, fælleshold og begyndertræning for padel

7. april 2024 12:32 , af Hoder Jensen

Vores forårsstart for padel er blevet lidt forsinket pga. dårligt vejr og en bane 2 som har været ude af drift. Men nu er vejret ved at være perfekt til padel og bane 2 er brugbar igen, i løbet af uge 15.

Mexicano spil

Vi afholder Mexicano spil søndag den 14. april, fra kl. 10 og frem. Alle niveauer er velkommen. Vi sørger naturligvis for at køre turneringen og forklare de simple regler, så man skal bare dukke op og spille noget sjov padel. Tilmelding via hjemmesiden eller i Memberlink appen, meld jer til hurtigst muligt.

Mexicano minder om Americano, men i Mexicano møder man løbende personer som har fået samme antal point som en selv.

Fælleshold om torsdagen

Vi kører fast fælleshold i Padel om torsdagen kl. 17:30. Vi har været igang siden marts, men vejret har drillet lidt, så nu håber vi på at kunne køre det lidt mere fast.

Så hvis man vil prøve at spille padel mod lidt forskellige, så er det en glimrende mulighed. Fælleshold er også en god måde, at finde nye makkere til spil ud over de faste tider.

Tilmeldingen sker på hjemmesiden eller i Memberlink appen, der ligger tider til to uger af gangen.

Begyndertræning padel

Vi afholder årets første begyndertræning i padel søndag den 21 april. Vi øver placering og grundslag, men sørger også for der er masser af spil. 

Tilmeldingen sker på hjemmesiden eller i Memberlink appen.

Memberlink app

Mange af de aktiviteter vi laver, kræver tilmelding. Dette kan ske via hjemmesiden øtk.dk, men det kan også ske via Memberlink appen, som også kan bruges til almindelig bookning af baner, samt til at åbne døre til baner og klubhus.

Søg på Memberlink i Apple App Store aller Google Play Store.