Ørbæk Marked 2023

28. marts 2023 21:22 , af Jacob Strøe Larsen

Hej alle.

 

Vanen tro afholdes der Ørbæk Marked i weekenden i uge 28 og i rigtig mange år har vi som klub stillet med mandskab til afvikling af markedet. Markedet er helt essentielt for en klub som vores til at tjene penge til aktiviteter, pizza til børnene, fornyelser mm. Uden tilskuddet herfra ville vi fx skulle sætte kontingentet betragteligt op. Og det vil vi ikke.

Derfor er vi afhængige af, at du som medlem giver en hånd med enten i opbygningen, afviklingen eller når markedet er slut og skal brydes ned igen. Vi har igennem rigtig mange år været én af de klubber, der har leveret en meget stabil indsats og det vil vi gerne fortsætte med. I de kommende uger vil du højst sandsynligt opleve at blive opsøgt af en pæn ældre mand (René), der vil høre dig om det ikke er noget for dig at hjælpe klubben - og dermed os allesammen - nogle timer på markedet.

Hvis du vil komme ham i forkøbet så kan han allerede nu kontaktes på mobil (tal gerne højt, han er jo en ældre mand) 20 27 28 26 eller mail rh1964@outlook.dk

Vi glæder os allerede nu til at give jer og jeres børn noget tilbage, for de penge vi tjener på markedet.

 

Pbv

Jacob