Padel aktiviter efteråret 2023

18. august 2023 14:00 , af Hoder Jensen

Det er igen blevet vejr til en masse dejlig padel, så få endelig brugt banerne. Vi har en masse padel aktiviteter i kalenderen for efteråret, bl.a. flere fælleshold, træning for begyndere og americano turneringer.

Fælleshold for øvet om torsdagen

Vi kører fast padel fælleshold om tirsdagen for alle, og det forsætter naturligvis, men der har været et ønske om et fælleshold til de lidt mere øvet. Så derfor har vi nu lavet at hold der kører fast om torsdagen kl. 17:30 til 19:00, første gang den 24. august. Så hvis man vil prøve at spille padel mod lidt forskellige, så er det en glimrende mulighed. Vi har startet op med et hold, men hvis nødvendigt udvider vi naturligvis. Tilmeldingen sker på hjemmesiden, der ligger tider til to uger af gangen.

Padel træning for begyndere

Vi kører træning igen for Padel begyndere. Den første bliver søndag den 3. september kl. 10:00, tilmelding via hjemmesiden. Vi gennemgår det basale og ellers så laver vi en masse spil. Man behøves ikke egen bat, der er adgang til lånebats.

Americano Turneringer

Vi afholder Padel Americano hygge turneringer søndag den 03. september, med mulighed for deltagelse på to niveauer. Vi sørger naturligvis for at køre turneringen, så man skal bare dukke op og spille noget sjov padel.

Der er plads til 8 deltagere på hvert hold, med mulighed for tilmelding til venteliste hvis der er fyldt op. Sørg for at melde fra, hvis man alligevel ikke kan. Hvis der er behov for det, laver vi en turnering mere samme dag.

Tilmelding via hjemmesiden.

11:30 – 13:15 Nybegynder/Let øvet op til 1 års erfaring

13:30 – 15:15 Øvet

Americano er en turneringsform, hvor der spilles double kampe til 24 point. Man spiller med en ny makker i hver runde og til sidst kigger man på samlet antal point man har, så hvert point tæller.

Americano turnering er en glimrende måde at få spillet Padel imod og med en masse forskellige mennesker.

Messenger chat gruppe til at finde padel makkere

Det kræver 4 mennesker til en padel kamp, og derfor har vi oprettet en Facebook Messenger chatgruppe, hvor man kan søge andre som gerne vil spille padel. Skriv ud i gruppen hvad man søger, lige fra 3 til den sidste mand/kvinde. Skriv en besked til Hoder Jensen på Facebook, for at blive inviteret til gruppen. Hvis man har spørgsmål, skriver man naturligvis bare.

Klubmesterskab

Vi har besluttet os for at ligge padel klubmesterskabet i foråret, hvilket der nok skal komme meget mere information ud om i god tid. Men allerede nu, kan vi godt afsløre at man kan se frem til en super interessant turnering, naturligvis med plads til forskellige niveauer. Så benyt fælleshold og de løbende americano turneringer, til at pudse formen af.