Padel-opdatering

25. september 2022 20:44 , af Jacob Strøe Larsen
Hej alle!
 
Så er der ENDELIG godt nyt omkring padel.
 
Som I måske har lagt mærke til, er håndværkerne gået i gang med udgravningen til fundamentet, elektrikeren har sørget for, at trække nogle kabler, så der kan komme lys på banerne og lige om lidt bliver der støbt et fundament, der senere skal bære vores 2 nye baner.
 
Det har været en lang vej inden vi kunne komme i gang - og vi er ikke helt i mål med alle ting endnu, men de sidste ting falder forhåbentlig på plads i næste uge. Os i bestyrelsen har glædet os utrolig meget til at kunne fortælle at NU går vi igang, NU ser det ud til at lykkes. Ullerslev og Nyborg har haft deres baner i noget tid og nu er det vores tur til at kunne sige at vi kommer på Padel-landskortet.
Som det ser ud nu, kan vi åbne for spil på banerne midt i november, men det skal I nok høre mere om. Til at starte med holder vi en mindre åbning, hvor vi skal fejre og markere vores nye flotte baner, men den HELT STORE åbningsfest kommer til foråret, hvor vi på allerfineste manér vil fortælle og vise alle at vi har fået padel til byen.
 
Vi håber I glæder jer til det bliver muligt at spille padel i Ørbæk og at I vil tage godt imod banerne. Der vil selvfølgelig stadig være muligt at spille tennis som I kender, men vi synes ikke I skal snyde jer selv for muligheden for at prøve det.
 
 
Bestyrelsen