Padel træning, fællesspil og chat gruppe til at finde padel kampe

2. maj 2023 17:37 , af Hoder Jensen

Vores padelbaner er nu officielt indviet og mange tak for det flotte fremmøde i lørdags, hvor over 100 mennesker var med til at fejre åbningen af de nye baner.

Tennissæsonen er startet op, som vi skrev ud om for et par dage siden og nu starter padelsæsonen også med lidt forskellige muligheder.

  • På søndag den 7 maj kl. 10:00 tilbyder vi padel træning for begyndere af spillet, omhandlende placering på banen, slagtyper, serv og andet der er behov for at blive dækket. Tilmelding er nødvendig og sker på øtk.dk - Der kommer løbende trænings sessioner, alt efter efterspørgelse, vi sørger for at melde ud når der er nye trænings sessioner.

 

  • Vi kører fast padel fællesspil om tirsdagen kl. 17:30, startende fra den 09. maj. Tilmelding er nødvendig og sker på øtk.dk - Fællesspil er en glimrende mulighed for at få spillet padel med forskellige mennesker, som måske også gerne vil spille padel på andre tidspunkter. Der kommer nye tider op til tilmelding ca. en gang per måned, og hvis der bliver fyldt op, kan man melde sig til venteliste. Husk at melde fra, hvis man alligevel ikke kan deltage, så andre kan få plads.

 

  • Det kræver 4 mennesker til en padel kamp, og derfor har vi oprettet en Facebook Messenger chatgruppe, hvor man kan søge andre som gerne vil spille padel. Skriv ud i gruppen hvad man søger, lige fra 3 til den sidste mand/kvinde. Skriv en besked til Hoder Jensen på Facebook, for at blive inviteret til gruppen. Hvis man har spørgsmål, skriver man naturligvis bare.

 

mvh.

Bestyrelsen