Vi spiller også tennis.

18. maj 2023 17:58 , af Jacob Strøe Larsen

Lige nu er der fuld gang i padel og det er rigtig dejligt med alle de nye ansigter på anlægget, men vi må ikke glemme at der selvfølgelig også stadig er mulighed for at spille tennis, når først kontingentet er betalt.

Hvis I har lyst til at snuse lidt til tennisspillet, så er I mere end velkomne til at komme forbi til vores onsdagstræning, der er for både børn og voksne. Se træningstider i menuen øverst, tryk på "Tennis". Ældretennis for 65+ er hver tirsdag kl. 10.00-12.00. Kom bare forbi!

Har I lyst til at begive jer ud i selv at booke og spille foregår det på næsten samme måde som, når I booker til padel. Når I booker under "Tennisbanerne" skal I kun finde 1 makker at spille med, men I er selvfølgelig velkomne til at booke op til 4.

Når I skal ind på banerne skal I bruge en nøglebrik - I kan ikke bruge den dørkode I har til padelbanerne. Nøglebrikken er inkluderet i jeres kontingent og I skal have den udleveret af kassereren. Send en sms på 41 23 76 81 eller en mail på otk.kasserer@gmail.com og oplys jeres navn og medlemsnummer (brugernavn), så laver jeg en brik I kan bruge til dørene.

 

Mvh

Bestyrelsen